JEG SØGER PASFORMS traktorMÅTTERtil min:

 

Traktormåtter till Deutz

Vores traktormåtter til Deutz er 100% skræddersyede. Vi har den unikke pasform til mange. Måtterne kan du selv sætte sammen. Gør din traktor som ny, med vores traktormåtter! Vælg din traktortype herunder. Så finder du her de forskellige artikler, som vi leverer til din Deutz! Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at sende os en e -mail.

Traktormåtter til Deutz

Vi kan levere traktormåtter til enhver Deutz. Disse kan bestilles helt online. Måtterne er skræddersyede. Vi kender den unikke pasform på gulvmåtterne til hver Deutz. Pasformen vises på tegningen i artiklen, under billederne. Hvis vi ikke har pasformen i vores sortiment endnu, kan vi skræddersy det - det kræver blot at du sender os en papirversion på mål, eller en digital tegning i .dxf -format.

Nålefilt traktormåtter

Nålefilt traktormåtter til Deutz består af et robust tæppe i kvalitet. Disse traktormåtter har en totalvægt på 2630 gr/m2.

Ribtæppe traktormåtter

Traktormåtterne af ribbet tæppe består af et robust tæppe af kvalitetsnålefilt med et ribmotiv. Det ribbede tæppe har en totalvægt på 2.750 g/m2.

Velours traktormåtter

Velour traktormåtterne er lavet af luksuriøst tuftet tæppe. Det er traktormåtterne med det bedste forhold mellem pris og kvalitet. Tæppens vægt er 2.100 g/m2. Tæppet holder fast i snavset, hvilket gør det let at rengøre. Disse traktormåtter er de mest valgte.

Deutz